Valmieras maratons – jauni rekordi visiem!

Nu ko, Valmieras maratons, kura satelītskrējienā grasījos piedalīties, ir godam aizvadīts – patiešām tajā piedalījos! Ko lai saka – pašam šis skrējiens laikam jau bija pats grūtakais, kādu jebkad biju skrējis.. Pēdējais kilometrs bija tik mokošs kā vēl nekad, sajūta tāda, ka tikai nokrist un nomirt 🙂 Tomēr veiksmīgi finišēju un, kā vēlāk atklājās, esmu labojis savu personīgo rekordu, noskrienot šos 5.7 km pat par veselām 8 sekundēm labāk nekā to iespēju Rīgas minimaratonā šā gada 18. maijā, kur bija jāpieveic tikai 5.36 km.. Tā kā progress ir ne pa jokam un ar savu ierindošanos visas lielās skrējēju kopas pirmajā pusē varu būt apmierināts.

Kāpēc tāds nosaukums – jauni rekordi visiem? Tāpēc, ka bez sevis pie visiem pieskaitīju arī Aigaru Fadejevu un Irīnu Štūlu-Pankoku, kuri ar jauniem Valmieras maratona rekordiem pieveica īsto maratona distanci – 42.195 km – attiecīgi vīriešu un sieviešu konkurencē, tādējādi katrs tiekot pie papildus 1000 eiro naudas balvas. Fadejeva laiks – 2h19:57 – vispār, ja nemaldos, ir labākais Latvijas sportistu sniegums Latvijas maratonu vēsturē.

P.S. Starp citu, ir jau nolikts Valmieras maratona nākamā gada datums – 27. septembris – līdz kuram jau sākusies laika atskaite 😀 Bet līdz tam vēl pa starpu jāpiedalās atkal Rīgas maratonā un kas zin – varbūt vēl kaut kur..

10 thoughts on “Valmieras maratons – jauni rekordi visiem!

  1. Atpakaļ ziņojums: Noskrieti jau vairāk kā 100 km « Rūdas vīra neironu uzplaiksnījumi!

  2. Atpakaļ ziņojums: Gads vienā lappusē « Rūdas vīra neironu uzplaiksnījumi!

  3. Atpakaļ ziņojums: Notikumiem pilnā nedēļas nogale « Rūdas vīra neironu uzplaiksnījumi!

  4. Atpakaļ ziņojums: Kārtējās skriešanas sacensības « Rūdas vīra neironu uzplaiksnījumi!

  5. Atpakaļ ziņojums: Interesantas skriešanas sacensības – apkopojums « Rūdas vīra neironu uzplaiksnījumi!

Komentēt