Athens & Crete, Greece

I went to Greece with my wife in August, 2008. It was planned as our annual holiday trip and it developed into one of the best trips I have ever had. It was a nine night journey – four nights in Athens, one night in a ferry from Athens to the Crete island, and four nights in Crete afterwards. A detailed day-by-day description is available below.

(
Grieķijā mēs ar sievu bijām 2008. gada augustā. Šo vietu bijām izvēlējušies kā galamērķi mūsu ikgadējajam ceļojumam, kas rezultātā izvērtās par vienu no skaistākajiem braucieniem, kādā esmu piedalījies. Tas bija deviņu nakšu ceļojums, no kurām viena nakts tika pavadīta uz prāmja no Atēnām uz Krētas salu, bet pārējās astoņas naktis sadalījās uz pusēm – pirmās četras Atēnās, pēdējās četras Krētā.
Diemžēl šis ceļojuma apraksts pieejams vienīgi angļu valodā, jo tā tas tika tajā laikā rakstīts, pamatojoties ar domu, ka tas tiks ievietots tīmeklī manā angļu emuārā, kurš gan šobrīd vairs nav diez ko aktīvs. Šo ceļojuma galvas daļas aprakstu esmu pārtulkojis, bet visu dienu aprakstu tulkot gan neņemos..
)

Atpakaļ uz ceļojumiem!

Komentēt