Divpadsmitā diena – atpakaļ mājās

IMG_3318_smallMājup došanās diena! No rīta ar Alīnu nedaudz paskrējām gar šoseju pie viesnīcas Radomā, un tad jau visi devāmies tālajā ceļā uz Latviju.

Šis pēdējais brauciens bija tendēts uz pēc iespējas ātrāku tikšanu mājās, tāpēc pa ceļam nekur lieki neapstājāmies, pieturējām vien, lai uzpildītu degvielu, kā arī gribējām paēst pusdienas. Augustovas ēstuvē, kur pusdienojām pirms pieciem gadiem, bija pilns ar cilvēkiem, un ēdienu būtu bijis jāgaida apmēram stundu, tāpēc devāmies tālāk ar domu papusdienot kādā ēstuvē šosejas malā. Tā arī izdarījām, pieturot dažus kilometrus pēc Suvalkiem (nepilnus 20 km pirms Polijas/Lietuvas robežas). Te par diezgan lētu maksu tikām pie ļoti lielām porcijām – ir vērts šeit citreiz atgriezties.

Alīnai uz šķīvja vesela zivs

Alīnai uz šķīvja vesela zivs

Tad vēl tikai ātri cauri Lietuvai un pusei Latvijas, un pirms desmitiem vakarā ieripojām Rīgā. Vispirms uz mājām tiek aizvests Agris, un paši savās mājās ierodamies plkst. 22:37. Kopā šodien nobraukti 833 km, bet visa ceļojuma laikā kopā – 4223 km. Ar ceļojumu esmu ļoti apmierināts, daudz ko paguvām izdarīt un apskatīt, viss bija forši, un šis ceļojums šobrīd noteikti pretendē uz vienu no pirmajām vietām manis piedzīvoto ceļojumu topā!

Atpakaļ uz Šlādmingas kāpelēšanas dienu saturu

 

Komentēt