Divdesmit pirmais saraksta izpildes mēnesis

Vēl viens gads galā. Vēl viens noslēgums kādam dzīves posmam un sākums nākamajam. Vēl nedaudz gaidīšanas prieka, līdz sāksies nākamais gads. Vēl daudz nezināmā, ko tas mums nesīs, daudz jauna, ko sagaidīt. Nu ko – jāliek vien jauna bilde iekšā! Bet pirms tam vēl atskats uz pēdējo šī gada mēnesi jeb jau divdesmit pirmo mana saraksta izpildes gaitā.

7. Noskriet 5*1001 km

Decembrī aizvadīju otro posmu mana nākamā maratona treniņa procesā. Tas zīmīgs ar lielu kilometrāžu, jo paredz bāzes ielikšanu tālākajiem posmiem. Rezultātā decembrī sanāca noskriet 338.02 km, kas ir jauns viena kalendārā mēneša rekords visā manā necilajā skriešanas karjerā (iepriekšējais – šī gada augusta mēneša – rekords apspēts par 8.66 km). Straujiem soļiem līdz ar to esmu pietuvojies šī punkta noslēguma daļai – kopā kopš saraksta sākuma no vajadzīgajiem 5005 kilometriem noskrieti jau 4762.4 km, tātad pietrūkst vēl nieka 242.6 km. Varbūt jau janvārī..?

8. Piedalīties vismaz 101 skriešanas sacensībā

Liekas, ka pēdējo reizi sacensībās piedalījos tik sen, nu jau ziemā vairs neko, bet nē – pēdējā sacīkste taču bija tikai šomēnes! Tās arī vienīgās šī mēneša sacensības – Ozolnieku ziemas skrējiens. Gads tika noslēgts ar ļoti veiksmīgu skrējienu (sacensību ziņā) – ar jaunu personīgo rekordu, kā jau tas sīkāk lasāms sacensību sadaļā.

Šogad nu kopā aizvadītas 38 sacensības. Pagājušogad kopā sanāca 51 sacensība un tad, sākot jauno (šī gada) skriešanas sezonu, biju nodomājis šogad gan piedalīties krietni mazāk sacensībās, atvēlot vairāk laika kvalitatīvākam treniņu procesam. Nezinu, vai reālais 13 sacensību samazinājums no pērnā gada uz šo varētu tikt uzskatīts par krietnu samazinājumu, bet tai pat laikā treniņu procesam patiešām izdevās veltīt vairāk laika, jo šogad tik nopietni pret daudzām sacensībām neizturējos. Dažas mazākās sacensības manu treniņu procesu vispār neietekmēja – ne pirms tām spiedu sevi ņemt kādu atpūtas dienu, ne arī pēc tām vajadzēja diži ko izlaist no treniņu skrējieniem. Rezultātā ar savu gada sākuma apņemšanos un tās realizēšanos varu būt mierā.

Kopš saraksta sākuma datuma nu veiktas kopā 83 sacensības, tātad nākamajam gadam paliek veikt vēl astoņpadsmit.

17. Noskriet vismaz 100 km vienā nedēļā

Šis ir punkts, kuru decembrī esmu izpildījis un uz kuru esmu gājis pietiekoši ilgi, par ko vislielākais prieks. Būtu es varējis, protams, to izdarīt arī ātrāk, bet tad tas būtu sasteigts un tikai tāpēc, ka to vajag izdarīt, un par to nebūtu tik liela sajūsma 🙂

Kā jau minēju augstāk, decembris iezīmējies ar ļoti lielu skriešanas aktivitāti, kas rezultējies gan ar jaunu mēneša, gan arī ar jaunu vienas kalendārās nedēļas kilometrāžas rekordu – apaļi 100 km. Jau rakstīju, ka to izdarīju tieši Ziemassvētku nedēļā, kad, varētu domāt, ir mazāk laika skriešanai kā normālā ikdienas nedēļā. No šī simtiņa absolūtais vairākums tika noskriets huarache sandalēs – 85 km -, vēl 12 kilometri Vibramos (ne pirmajos, bet Ķīnā pirktajos), kā arī 3 kilometri notipināti basām kājām. Īsti man nepatīk sava pēdējā laika basā skriešana un tās ļoti minimālie apjomi, bet nu ko Tu padarīsi (vienmēr var, protams, vainot laika apstākļus.. ;)).

VSK Noskrien virtuālā nozīmīte par 100 kilometriem nedēļā

VSK Noskrien virtuālā nozīmīte par 100 kilometriem nedēļā

53. Izveidot 101 jaunu emuāra ierakstu

Decembrī atkal jau situācija normalizējusies, vismaz salīdzinot tikai ar vienu vienīgu rakstu novembrī. Decembrī tapuši pieci jauni raksti:
1) Divdesmitais saraksta izpildes mēnesis
2) 2011:2010 = 13:0
3) Un nākamais raksts būs par…
4) Trīs Ziemassvētku skrējieni
5) Divdesmit pirmais saraksta izpildes mēnesis

Tātad tagad kopā saraksta izpildes ietvaros tapuši 66 raksti, nākamajam gadam (un vēl pāris dienām pēc tā) tiek atstāti kopumā 35 raksti jeb apmēram 3 raksti mēnesī. Darbs izklausās paceļams..

92. Piefiksēt 101 jaunumu, kas noticis manā apkārtnē

Decembrī piefiksēti četri jaunumi, kopā saraksta izpildes laikā 55 jaunumi, vēl fiksējami 46 jaunumi.

Tas arī šai reizei viss. Laimīgu jauno gadu un domājiet vēl piecus punktus, ko ieteikt man pievienot sarakstam, lai to beidzot noslēgtu..! 😉

4 thoughts on “Divdesmit pirmais saraksta izpildes mēnesis

  1. Varbūt, ņemot vērā jauno akciju-skrējienu “Apkārt Pasaulei”, saraksta punkts varētu būt saistīts ar to…piemēram, kādu neskrienošu komandas biedru motivēt skriet vai arī saorganizēt komandas koptreniņu?

Komentēt